Na Telefononi Sot! (+86) 0755-83388898 melinda@hfdspcb.com

KUSH ISSHT HUAFENG

32 vjet rritje dhe reshje

E themeluar në vitin 1987, Huafeng Electronics është një prodhuesi kryesor i prototipave me cilësi të lartë dhe tabelave të qarkut të shtypur me rotacion të shpejtë (PCB). Aktualisht, ne kemi çertifikime të sistemit: UL, ISO9001, ISO14000, TS16949, QC080000, etj., Një platformë e fortë strategjike e prokurimit, për të siguruar larminë, preferencën dhe kohën e furnizimit me lëndë të parë, për të siguruar karakteristikat e Allegro dhe të vogla dhe Tufa mesatare me shumëllojshmëri të shumëfishtë dhe përgjigje të shpejtë, Saktësia e lartë, dendësia e lartë dhe besueshmëria e lartë janë avantazhet më të mëdha të produkteve tona të prodhimit.

Aktualisht këto produkte përdoren gjerësisht në furnizimin me energji elektrike, kontrollin industrial, pajisjet mjekësore, pajisjet e komunikimit dhe elektronikën automobilistike dhe fusha të tjera të teknologjisë me besueshmëri të lartë. Ne përqendrohemi në treg: vëllim i vogël dhe i mesëm, përgjigje e shpejtë, diversifikim i produktit, duke ndihmuar klientët tanë të prodhojnë dhe shpërndajnë bordet e qarkut në kohë.

PSE NA ZGJODHET NE

  • Standardi ISO9001 QC.
  • Prototipi dhe prodhimi i vëllimit.
  • 72 orë prototipi me kthesë të shpejtë.
  • Ilaçe superiore dhe materiali bazë: ilaçe Rohm & Haas / SY Tech.
  • Kuotim i menjëhershëm 24 orësh dhe skedar Gerber.
  • Para-prodhimi i Përpunimit Inxhinierik.
  • Kontrolli industrial dhe paneli i energjisë kryesisht.
  • Dorëzimi në kohë: FOB / FCA HK / SZ; DHL / UPS, etj

Me të vërtetë ne - aktualisht ka më shumë se 380 punonjës, rreth 120 personel profesional dhe teknik, dhe kapaciteti i prodhimit është 10, 000-15, 000m² / muaj. Këto fotografi aktuale të skenës mund t'ju ndihmojnë të kuptoni më mirë

KOMPETENCA THEMELORE

besimi ynë vjen nga forca jonë për të mos u nënvlerësuar

SH .RBIMI I SHKUSTLQYTUAR KLIENTIT

Shpresojmë të sigurojmë shërbimet më të larta të PCB dhe përvojën më të pasur tregtare me një çmim të favorshëm. Dhe sigurojuni klientëve mbështetjen teknike më udhëheqëse të industrisë.

Prodhuesi profesional

Hua Feng është një kërkim dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim në një nga ndërmarrjet e integruara PCB. Specializuar në prodhimin dhe shitjen e saktësisë së lartë, dendësisë së lartë, besueshmërisë së lartë të PCB.

Avantazhi i Stabilitetit të Punonjësve

Mosha mesatare e menaxherëve të kompanisë sonë është 34 vjeç, dhe niveli i qarkullimit është deri në 10%, i cili luan një rol kryesor në sigurimin e stabilitetit të cilësisë.

Pozicionimi i cilësisë dhe tregut

Ne kemi kaluar ISO9001: 2000, ISO14001: 2004, UL shumë çertifikime ndërkombëtare të cilësisë dhe sistemit mjedisor, sistem të plotë dhe cilësi të qëndrueshme. Ne kemi tregje në të gjithë vendin.

MISIONI I KOMPETENCS

me produktet tona të sakta, të besueshme dhe sistemin e përsosur të shërbimit, ne kemi fituar besimin e shumë përdoruesve,
dhe gradualisht ndërtoi një përshtypje të mirë të markës në tregun e brendshëm dhe të huaj.

Inovacioni i vazhdueshëm
Prioriteti i Cilësisë
Fokusuar te Klienti
Zgjidhja e shtyrë

Nëse jeni të interesuar për ne ose dëshironi të konsultoheni më shumë, ju lutemi na telefononi ose na dërgoni me email drejtpërdrejt

Kontakt