Na Telefononi Sot! (+86) 0755-83388898 melinda@hfdspcb.com

Blog PCB

Five common processes for PCB surface treatment

Pesë procese të zakonshme për trajtimin sipërfaqësor të PCB

Mar 01 2021

Five common processes for PCB surface treatment There are many PCB surface treatment processes, the common ones are hot air leveling, organic coating, electroless nickel/immersion gold, immersion silver and immersion tin, which will be introduced one by one below. 1. Hot air leveling: also known as hot air solder leveling, it is a process of […]

Ten golden rules of PCB design

Dhjetë rregulla të arta të dizajnit të PCB

Mar 01 2021

Although the current level of semiconductor integration is getting higher and higher, many applications also have system-on-chips available at any time, and many powerful and out-of-the-box development boards are also more and more easily available, but many use cases in electronic products The application still needs to use a custom PCB. In one-time development, even […]

Custom HDI PCBs and Design Considerations

PCB të personalizuara HDI dhe konsideratat e dizajnit

Mar 01 2021

Compact-sized electronic devices have driven the demand for high density printed circuit boards or HDI PCBs. As the name suggests, these are the PCBs where components are densely packed on bare boards in multiple layers. These compact-sized packages assure excellent functionality and reduce sizes, too. Accomplishing this smallest functional package is not easy and demands […]

4 Things Your Boss Expects You to Know About Keyboard PCBA

4 Things Your Boss Expects You to Know About Keyboard PCBA

Mar 01 2021

This project is a Keyboard PCBA. The customer is from Canada, and their company produces video game products. Actually, in the beginning, the customer produced in other factories.But he said he was very disappointed with the sample.Many details were produced without being clarified. Therefore, I choose to try my products for the second sample. There […]

Chinese PCB Plating Options in 2021

Opsione kineze të plating PCB në 2021

03 janar 2021

PCB kinez - Opsione plating që mbase nuk i keni ditur Ndërsa të gjithë e dimë që procesi i prodhimit të PCB kinez kërkon shumë hapa, jo vetëm që i duhet kohë njeriut, por po përdoren përpjekje dhe burime të mëdha për ta përfunduar atë. PCB kineze duhet të bëhet me vëmendje të plotë; do të ishte […]

Common Problems while PCB manufacturing Process

Problemet e zakonshme gjatë procesit të prodhimit të PCB

01 janar 2021

Pak probleme të zakonshme të bordit të qarkut të shtypur ndërsa Procesi i prodhimit të PCB Bordi i qarkut të shtypur është ai që lejon elektronikën të funksionojë si duhet. Ka 90% shanse që pajisja mund të ndalojë së punuari në rast të ndonjë keqfunksionimi. Pak prodhues nuk e marrin seriozisht, por çështjet e PCB mund të krijojnë shumë telashe për ju. Nese e jotja […]

Future of PCB – PCB Factory in China

E ardhmja e PCB - Fabrika e PCB në Kinë

30 dhjetor 2020

Gjithçka që duhet të dini për PCB Ardhmëria - Fabrika e PCB në Kinë Këtu kemi ardhur përsëri për prezantimin e së ardhmes së fabrikës PCB - PCB në Kinë. Nëse lexoni artikujt tonë të mëparshëm, atëherë mund të keni qartë një ide në lidhje me përkufizimin kryesor të PCB. Siç e dimë të gjithë për shkak të PCB tani […]

PCB Design Guideline – PCB Made in China

Udhëzues për Dizajnimin e PCB - PCB Prodhuar në Kinë

28 Dhjetor 2020

Çdo Projektues PCB duhet të ketë njohuri për Udhëzimin e Dizajnit - PCB Prodhuar në Kinë Nëse jeni një nga ata që duan të bëjnë një Bord të Përsosur të Qarkut të Shtypur dhe nuk duan të përballen me vonesa dhe kosto të panevojshme, atëherë ju rekomandojmë që të keni një vështrim këto udhëzime të dizajnit - PCB e bërë në […]

Top China PCB Production in 2021

Prodhimi kryesor i PCB-së në Kinë në 2021

26 dhjetor 2020

Prodhimi mahnitës i PCB-së në Kinë që mbase nuk e keni njohur pasi të gjithë e dimë që PCB ka qenë shumë popullor kudo, kështu që ne vendosëm të ndajmë Prodhimin PCB më të besueshëm të Kinës në botë që do t'ju ofrojë shërbimet më të mira të PCB në botë si dhe vlerën që ju kërkoni për Por para se të zbulojë ato të besueshme […]

Amazing PCB Designing Software – PCB China

Softuer i Mrekullueshëm për Projektimin e PCB - PCB Kinë

24 dhjetor 2020

Gjithçka që duhet të dini rreth softuerit të dizajnimit të PCB - PCB Kinë Ndërsa të gjithë e dimë që modelimi i porcelanit PCB është një nga gjërat më të rëndësishme për të bërë. Për dizajnimin e faqosjes së bordit PCB duhet të zgjedhim një softuer të mirë për dizajnim. Projektimi i softverit luan një rol të rëndësishëm në nxjerrjen e […]

Kontakt