Na Telefononi Sot! (+86) 0755-83388898 丨 melinda@hfdspcb.com

RRETH HUAFENG

NDIKONI KOHT DHE SHKONI PREJ TYRE

E themeluar në vitin 1987, Huafeng Electronics është një prodhim kryesor i prototipave me cilësi të lartë dhe tabelave të qarkut të shtypur me rotacion të shpejtë (PCB). Aktualisht ne kemi çertifikime të sistemit: UL, ISO9001, ISO14000, TS169949, QC080000.

Aktualisht, ne do të përqendrohemi në treg: grupe të vogla dhe të mesme, përgjigje të shpejtë, diversifikim të produkteve, duke ndihmuar klientët tanë të prodhojnë dhe shpërndajnë bordet e tyre të qarkut në kohë, le të ju ndihmojmë të lançoni produktin tuaj më shpejt dhe në mënyrë më efikase!

Hua Feng Office

Zyra Hua Feng

Marketing department

Departamenti i Marketingut

SHERBIMI YNE

platforma e prokurimit me një ndalesë, duke u ofruar klientëve një larmi llojesh, strukturash dhe trajtimesh sipërfaqësore

Aluminum PCB
PCB alumini

PCB-të e aluminit janë lloji më i zakonshëm - materiali bazë përbëhet nga një bërthamë alumini me FR4 standarde. Ajo përmban një shtresë të veshur termike që shpërndan nxehtësinë në një mënyrë mjaft efikase ndërsa ftoh komponentët dhe rrit performancën e përgjithshme të produkteve. Aktualisht, PCB-të e mbështetura nga alumini konsiderohet si zgjidhja për aplikime të fuqisë së lartë dhe tolerancës së ngushtë.

Ceramic PCB
PCB qeramike

PCB-të qeramike janë një bord qark i bërë nga një substrat qeramik. PCB është një shkurtim për Board Circuit Board. Isshtë bërë nga qeramika elektronike dhe mund të ndryshohet në shumë forma dhe madhësi të ndryshme. Për shkak të rezistencës së tij në temperaturë të lartë dhe vetive të larta të izolimit elektrik, përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme ku kërkohen tabela më të mira qarku.

PCB Gold Finger
Gisht i artë PCB

Gishtat e arit të PCB janë kolonat e veshura me ar që ju shihni përgjatë skajeve lidhëse të bordeve të qarqeve të shtypura (PCB). Përdoret për futjen e një fole kartele në kontakt me një pjesë të pranverës metalike në vendin e kartës. Përveç kësaj, gishti i artë duhet të mbrojë prototipet e bordit të qarkut të shtypur nga konsumimi.

HDI PCB (Non-mobile)
HDI PCB (Jo-lëvizëse)

Ndërlidhjet me densitet të lartë (HDI) PCB, përfaqësojnë një nga teknologjitë me rritjen më të shpejtë në PCB. Për shkak të dendësisë së tij më të lartë të qarkut se tabelat tradicionale të qarkut, modeli HDI PCB është në gjendje të përfshijë hapësira më të vogla dhe kapje, dhe dendësi më të larta të lidhësve.

Mixed PCB
PCB e përzier

Asambleja e përzier e PCB është përdorimi i të dy teknikave Thru-hole dhe Surface Mount PCB Assembly kur popullohen në bord. Kërkesa për montimin e përzier të PCB lind për shkak të faktit se ka disa përbërës që nuk janë të disponueshëm në konfigurimin e montimit sipërfaqësor.

Thick Copper PCB
Bakri i trashë PCB

PCB bakri i trashë përdoret kryesisht për sistemin qendror të energjisë dhe pajisjet elektronike të energjisë, e cila është për shkak se i lejon bordit të kryejë rrymë më të lartë dhe të ulë madhësinë e produktit.

Heavy Copper PCB
Bakri i rëndë PCB

PCB bakri i trashë përdoret kryesisht për sistemin qendror të energjisë dhe pajisjet elektronike të energjisë, e cila është për shkak se i lejon bordit të kryejë rrymë më të lartë dhe të ulë madhësinë e produktit.

Ultra Thin PCB
Ultra e hollë PCB

PCB bakri i trashë përdoret kryesisht për sistemin qendror të energjisë dhe pajisjet elektronike të energjisë, e cila është për shkak se i lejon bordit të kryejë rrymë më të lartë dhe të ulë madhësinë e produktit.

ZONAT E APLIKIMIT

We provide print circuit boards for numerous industries. Our boards for the communications, industrial, automotive, medical. We are everywhere!

INDUSTRIAL CONTROL
KONTROLLI INDUSTRIAL

PCBs play a vital role in desktops and laptops and almost all possible office equipment.

MEDICAL
MJEKËSOR

Used in implantable devices, laboratory equipment, and imaging equipment, which is essential for treatment and research.

COMMUNICATION
KOMUNIKIMI

PCBs are applied in LED displays, high-frequency amplifiers, and filtering devices.

AUTOMOTIVE
AUTOMOTIVE

PCB used in the automotive industry is very safe and reliable, light weight, small size, and more resistant to vibration.

OUR CLIENT

today's achievements cannot be separated from our partners who trust us

Ne kemi punuar së bashku për dy vjet, pavarësisht nëse është një produkt i personalizuar ose një produkt i ri, ne kemi fituar njohjen tonë.

Shumë i lumtur, kjo është hera e parë që ne vendosim një porosi këtu. Të them të drejtën, produkti është shumë i mirë, dhe çmimi është shumë i përshtatshëm për kompaninë e vogël që kemi filluar. E pres më vonë.

Duke provuar këtë produkt nën prezantimin e një miku, është e vërtetë që produktet e tyre janë të ndryshme. Për çdo Asamble të PCB-ve të ndryshme, qëndrimi i fabrikës Hua Feng mund të përshkruhet si më profesionali.

partner
partner
partner
partner
partner
partner
Kontaktoni